Wat kan de nieuwtjesdienst zoal leveren? De nieuwe uitgaven van alle landen van de wereld tegen scherpe prijzen. Nederland bijvoorbeeld tegen postkantoorprijs. Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden wat betreft de omvang van het abonnement, bijv. wel of geen velletjes, wel typisch Nederland of alleen jaarcollecties. En natuurlijk ook de FDC's en de mapjes.

Voor andere landen geldt, dat we ons best doen, datgene te krijgen wat u wilt hebben, bijv. blokjes 2x enz. Ook motiefabonnementen behoren tot de mogelijkheden.

Naast de postzegels zijn ook benodigdheden verkrijgbaar, zoals albums, supplementen, catalogi, enz. De benodigdheden worden op bestelling geleverd. Dus gewoon bestellen bij Ron.

Als vereniging krijgen we een provisie van PostNL over het geleverd materiaal. Dus het is voor de vereniging voordelig als u uw abonnement van bijv. Collect Club via ons laat lopen. Het kost u niets extra. Voor vragen kunt u terecht bij: Ron Wirtz, tel. 06-12772410

 

Rondzending

Binnen onze vereniging is een rondzenddienst actief. Via Peter krijg je dan een tas met een aantal dozen met boekjes met postzegels meestal van de hele wereld. Deze zijn postfris, met plakker of gestempeld. Uit die boekjes kun je dan je aankopen doen. Interesse? Neem dan contact op met Peter Cornips (06-11344332). Hij zal uitleggen hoe alles werkt.

 

Veiling­­

Biedstappen

€ 0 – 0.99      à 20 cent

€ 1 – 4.99      à 25 cent

€ 5 – 9.99      à 50 cent

> € 10,-          à 1.-

Alle kavels worden aan de hoogstbiedende toegewezen.

Bij twijfel neemt de veilinghouder een beslissing en is hij gerechtigd een kavel opnieuw te veilen.

Iedereen wordt geacht een in de veiling aangeboden kavel, waarop door betrokkene een bod is uitgebracht, te kennen.

De kavels zijn zo goed mogelijk beschreven en ze worden ter tafel gebracht, zoals ze ter inzage hebben gelegen.

Bezwaren tegen de kwaliteit of anderszins zijn niet mogelijk.

Iedere koper wordt geacht voor zichzelf te hebben gekocht.

De koper kan zich niet beroepen voor een opdrachtgever te hebben gekocht.

­

 

Nieuwtjesdienst